previous pauseresume next

بازدید مدیر کل محترم مرکز مدیریت بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت وهیئت همراه از برنامه ملی ایراپن در شهرستان شهرضا

روزسه شنبه مورخ ۱۷-۷-۹۷ جناب آقای دکتر استوارمعاون محترم فنی معاونت بهداشتی و  مدیر کل مرکز مدیریت بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی به همراه کارشناسان محترم مرکز بهداشت استان در معیت مدیریت محترم شبکه ،معاون بهداشتی و کارشناسان فنی مرکز بهداشت شهرضا  از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اسفرجان ، خانه بهداشت اسفرجان ، بیمارستان  حضرت صاحب الزمان (عج )و مرکز خدمات جامع سلامت شهرک طالقانی شهرستان شهرضا بازدید نمودند . در این بازدید کلیه خدمات ارائه شده جهت  بیماریهای غیر واگیر توسط پزشک ،کارشناسان تغذیه ، ماما ، مراقبین سلامت و بهورزان  از قبیل فراخوان افراد گروه هدف ، ارزیابی خطر ، شناسایی ،درمان ،ارجاع به سطح بالاتر، آموزش ،  ثبت اطلاعات در سامانه سیب و ... مورد بررسی و توصیه های لازم جهت اصلاح برنامه ها ارائه گردید . .

بلوار مدرس - جنب گلزار شهدا - شبکه بهداشت و درمان شهرضا

تلفن :۳-۵۳۲۲۳۰۷۱