previous pauseresume next

برپایی نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد به مناسبت بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر

در تاریخ ۹/۴/۹۶ به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد با مشارکت  فرمانداری ، اداره بهزیستی، شبکه بهداشت ودرمان ، نیروی انتظامی ، هلال احمر، ،اداره زندان ،مراکز ترک اعتیاد و ... در محل مدرسه ابتدایی  ام البنین شهرک طالقانی با حضور فرماندار، مسئولین ادارت و نهاد های شهرستان و همچنین اعضای کمیته شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان افتتاح گردید .غرفه مربوط به شبکه بهداشت با همت واحد سلامت روان، آموزش سلامت، بهداشت محیط ، مبارزه با بیماریها و روابط عمومی  و با پوسترها و پمفلت های هشدار دهنده ،روزنامه دیواری ، مطالب آموزشی پیشگیری از مصرف دخانیات و.....تجهیز و راه اندازی شد . خدمات مشاوره ای و آموزشی توسط کارشناسان  سلامت روان در طول یک هفته برپایی  انجام می شود . غرفه شبکه بهداشت در زمینه توزیع پمفلت و بروشورهای آموزشی، آموزشهای چهره به چهره و گروهی، توزیع CD ترک دخانیات و ..... آماده ارائه خدمات به شهروندان و بازدید کنندگان محترم می باشد.

بلوار مدرس - جنب گلزار شهدا - شبکه بهداشت و درمان شهرضا

تلفن :۳-۵۳۲۲۳۰۷۱