آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در شهرستان شهرضا
در راستای طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان از تاریخ 11 اسفند ماه1403 کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط در این ایام نظارت های ویژه در قالب تیم های دونفره به صورت مستمر در شیفت های صبح و عصربا نظارت بر مراکز تهیه توزیع مواد غذایی واماکن عمومی حساس در سطح شهر و مسیر راه ها و نظارت برسامانه های آبرسانی درسطح شهرو روستاهای شهرستان برنامه ریزی ودر حال اجرا می باشد. عملکرد هفته اول واحدمهندسی بهداشت محیط شهرضا در طرح بسیج سلامت نوروز به شرح زیر می باشد : -تعداد بازدید از مراکز اقامتی : 5 مورد -تعداد بازدید مشترک با سایر ادارات: 43 مورد -تعداد بازدید از پایانه های مسافر بری : 3 مورد -تعداد بازدید از بین راهی : 67 مورد -تعداد بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی:410 مورد -تعداد بازدید از اماکن عمومی : 68 مورد -تعداد بازدید ازمراکزتهیه و توزیع اقلام مرتبط با ماه مبارک رمضان:61 مورد تعداد نمونه برداری مواد غذایی :10 مورد تعداد سنجش با استفاده از تجهیزات پرتابل : 173 مورد مفدار مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرمجازمعدوم شده : 197 کیلوگرم تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی: 220 مورد تعداد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی:21 مورد تعداد اقدام قانونی با متخلفین :52 مورد تعداد پلمب واحدهای متخلف : 15مورد ضمنا شهروندان هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزرات بهداشت گزارش نمایند.