نواختن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه حکیم فرزانه شهرستان شهرضا

نواختن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه حکیم فرزانه شهرستان شهرضا روز سه شنبه مورخ 1403/02/04زنگ سلامت با حضور اقای دکتر سید امیرجعفری فرماندار شهرستان،اقای دکتر حاجی مالیان مدیر شبکه بهداشت و درمان ،اقای مهندس رمضانی مدیر اداره اموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان سلامت دو ارگان در دبیرستان دخترانه حکیم فرزانه نواخته شد . در ابتدای جلسه دکتر جعفری ضمن گرامیداشت هفته سلامت و تقدیر از زحمات کادر بهداشت و درمان با اشاره به اهمیت مباحث سلامتی بر اجرای مفاهیم سلامت بر پایه شعار سال ( سلامت خانواده،با مردمی سازی سلامت ) مطالبی بیان نمودند . در ادامه جلسه دکتر حاجی مالیان و مهندس رمضانی نیز ضمن اشاره به تعامل مناسب اموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان در سطح شهرستان ،به نقش سلامتی در ارتقای تعلیم و تربیت و اهمیت نقش افرینی و همراهی مردم به خصوص دانش اموزان در داشتن جامعه سالم و اجرایی نمودن مفاهیم خودمراقبتی در مدرسه و خانواده سخنانی ایراد نمودند. در پایان جلسه از سفیران سلامت نمونه و دانش اموزان برتر در حوزه های مختلف علمی با اهدای جایزه تقدیر شد.