رفتن به محتوای اصلی
x

گشت شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

در شبهای پایانی سرد پاییز در تاریخ ۲۵ آذرماه سال ۱۴۰۴ کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان طی گشت شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از ساعت ۹ شب تا پاسی از نیمه شب بازدید نمودند . طی این برنامه که جهت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذايي انجام می‌شود۲ واحد فست فود و ۱ کارگاه تولید نان فانتزی متخلف پلمب گردیدند، این واحدهای متخلف به دلیل عدم توجه به آموزش‌های قبلی و عدم رعایت اصول بهداشت محیط که تهدید علیه سلامت و بهداشت عمومی جامعه می‌باشد پلمب گردیدند. کارشناسان بهداشت محیط در این گشت شبانه بیشتر بر صنف اغذیه فروش و کارگاه‌های تولید نان فانتزی تمرکز نمودند و آموزش‌ها و تذکرهای لازم را به اعضای محترم این صنف ارائه نمودند . شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مورد را از طریق شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت محیط اعلام نمایند.