کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
محمد ابراهیم محمدیان فر
نفیسه قرانی
- بازدید از واحد های تولید مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دارای پروانه های بهداشتی در سطح شهرستان
- نمونه برداری از واحد های تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دارای پروانه های بهداشتی در سطح شهرستان و ثبت در سامانه LIMS
- ارزیابی سالیانه واحدهای تولیدی شهرستان بر منطبق بر فرمهای PRP سازمان غذا و دارو و گرید بندی آن ها در سامانه AUDIT
- پیگیری رفع نواقص واحدهای تولیدی مغایر با ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و ارتقاء سطح کیفی
- بررسی و پیگیری شکایات واصله در رابطه با واحد های تولیدی در سطح شهرستان
- شناسایی و معرفی واحد های متخلف و غیر مجاز در سطح شهرستان به مراجع قضایی و پیگیری پرونده های مربوطه
- شناسایی واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی فعال و فاقد پروانه های بهداشتی که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و الزام آنها به اخذ پروانه های مربوطه
- شناسایی واحد های مشمول اخذ شناسه نظارت و الزام آنها به اخذ شناسه نظارت بهداشتی (کارگاهی)
- بررسی مدارک مربوط به پروانه های بهداشتی ( بهره برداری ، مسئول فنی ، ساخت و ظرفیت خالی) واحد های تولیدی شهرستان و ارسال به معاونت غذا و داروی استان جهت طرح در کمیته
- بررسی مدارک ثبت منبع در سامانه IRC وزارت بهداشت
- بررسی مدارک مربوط به پروانه های مسئول فنی جهت ثبت در سامانه TTAC وزارت بهداشت
- بررسی مدارک مربوط به اخذ گواهی های ISO 22000 و HACCP و...
- ساماندهی کارگاه های سنتی اعم از نانوایی ها، ماست بندی ها و ...
- برگزاری جلسات هماهنگی و اموزش فصلی برای مسئولان فنی واحد های تحت پوشش شهرستان
- برگزاری جلسات آموزشی برای گروههای هدف و صنوف مختلف با هماهنگی واحد های ستادی شبکه
- تهیه جزوات ، پمفلت و مطالب آموزشی
- شرکت در جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان
- مشارکت در کمیته قاچاق کالا