پلمپ دو واحد صنفی تولید کیک و فست فود را به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی
در هفته دوم مرداد ماه ۱۴۰۴ کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دو واحد صنفی تولید کیک و فست فود را به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی و بیتوجهی به آموزشها و تذکرات قبلی پلمپ نمودند. این واحد صنفی دارای شرایط کاملاً غیر بهداشتی بوده که از فعالیت آنها تا رفع کامل نواقص ممانعت به عمل آمده و متخلف به مراجع قضایی معرفی میگردد. شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مورد از طريق سامانه ثبت شکایات ۱۹۰ جهت پیگیری به اطلاع بازرسان بهداشت برسانند