پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

بسم الله الرحمن الرحیم ومنْ احْیاها فکانّما احْیاالنّاس جمیعًا (سوره مائده،آیه ۳۲)

هرکس نفسی را زنده کندگویی همه انسانها را زنده کرده است

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته ونامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی ارزشمند برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد. این روز یادآور قداست و ارزش های کم نظیر حرفه مقدس پزشکی است که به معنای واقعی کلمه می توان آن را روز انسان هایی نام نهاد که با تکیه بر علم و ایمان و با عشق خدمت به همنوعان نام خود را در تاریخ این حرفه جاودانه می نمایند. اینجانب این روز را به تمامی پزشکان شریف و تلاشگر تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق دارم.