رفتن به محتوای اصلی
x

اجرای طرح کشوری کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

با توجه به اجرای طرح کشوری کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه صنوف اغذیه فروش، رستوران ،کبابی و بیرون بر در راستای حفظ و ارتقاء سطح سلامت هممیهنان عزیز، این طرح در شهرستان شهرضانیز با حضور تمامی کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط شبکهدبهداشت ودرمان از تاریخ ۱ آذر ماه کلید خورد و گزارش فعالیت‌های انجام شده تا تاریخ ۲۰ آذر ماه به شرح زیر اعلام می‌گردد : تعداد کل صنوف مشمول طرح:350 مورد تعداد بازدیدانجام شده تاکنون :255 مورد تعداد اخطار کتبی : 24مورد تعداد معرفی به دادگاه و تعزیرات:6مورد تعداد نمونه برداری موادغذایی:28 مورد مقار اقلام معدومی به کیلوگرم:30 پلمب واحدهای‌ متخلف :2 مورد این طرح روزانه در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در قالب ۵ اکیپ تا پایان آذر ماه در حال اجرا می باشد.