بازدید تیم مدیریتی مرکز بهداشت استان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا

در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ آقای دکتر گله داری معاون محترم بهداشتی دانشگاه رئیس مرکز بهداشت استان ، آقای دکتر پارسا معاون محترم فنی ایشان به همراه مسئولین محترم واحدهای فنی مرکز بهداشت استان از روند ارائه خدمات سلامت در شبکه بهداشت درمان شهرستان شهرضا بازدید نمودند . ابتدا کارشناسان با حضور میدانی در مراکز ، پایگاه‌های سلامت ، خانه‌های بهداشت و بیمارستان امیرالمومنین (ع) وضعیت ارائه خدمات سلامت به جمعیت تحت پوشش را بر اساس دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی وزارت متبوع بررسی نمودند. آقای دکتر گله داری ، آقای حمامی مسئول محترم گروه گسترش استان و آقای دکتر حاجی مالیان مدیر محترم شبکه شهرضا از پروژه‌های عمرانی در حال احداث شهرستان از جمله مرکز خدمات جامع سلامت شهرک طالقانی ، آزمایشگاه رفرانس و پایگاه سلامت خیر ساز زنده یاد خانم دکتر فروزان سادات حسینی بازدید نمودند . در جلسه پایانی گزارش بازدیدهای انجام شده ارایه گردید و میزان دستیابی به شاخص‌های بهداشتی در شهرستان تحلیل و بررسی شد.