بازدید کارشناسان وزارت بهداشت و درمان از روند اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستان شهرضا

در تاریخ 1402/07/10جناب آقای دکتر اعتماد مدیرکل محترم دفترمدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت ، سرکار خانم حسنی کارشناس محترم ارزیابی عملکرد مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ،آقای دکتر پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان ،آقای حمامی مدیرگروه گسترش مرکز بهداشت استان به همراه تیم مدیریت شبکه بهداشت و درمان از روند اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستان شهرضا بازدید نمودند. در این بازدید آقای دکتر حاجی مالیان گزارش کاملی از روند ارائه خدمات در مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه ،روند اجرای بیماران از سطح یک و پذیرش بیماران در بیمارستان حضرت امیرالمومنین علیه السلام به عنوان سطح ۲ پذیرش بیماران به بازدیدکنندگان ارائه نمودند. در پایان تکمیل چک لیست اجرای برنامه جمع‌بندی مطالب ، مستندات و مباحث تکمیلی در دفتر مدیریت شبکه در مورد بررسی قرار گرفت .