پلمپ یک واحد رستوران بین راهی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشتی
طی بازرسی مشترک کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط شهرستان با نمایندگان اداره راهداری و میراث فرهنگی استان از اماکن عمومی ومراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مسیر راه شهرستان در تاریخ ۱۴۰۱/۶/۲ طبق رسالت وزارت بهداشت و درمان در راستای حفظ و ارتقا سطح سلامت در جامعه یک واحد رستوران بین راهی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشت محیط و عدم توجه به آموزشهای قبلی توسط کارشناس واحد مهندسی بهداشت محیط شهرستان پلمپ گردید تا ضمن معرفی به مراجع قضایی نسبت به رفع نواقص موجود اقدام نماید .نظر به اهمیت شرایط نگهداری، فرآوری ،پخت و سرو مواد غذایی در رستورانها و حفظ سلامت اقلام غذایی و استفاده مسافرین و گردشگران از این اماکن این واحدهای صنفی با حساسیت بیشتری از نظر کنترل مواذغذایی مورد بررسی و نظارت قرار می گیرند .