سرکار خانم الهه عسکری
شرح وظایف :
رسالت واحد بهبود تغذيه جامعه :
با توجه به مطالب پیشگفت،رسالت واحد بهبود تغذيه جامعه، كمك به بهبود امنيت غذايي و ارتقای كيفيت تغذيه اقشار مختلف جامعه از طريق ارتقاي سطح حمایت های تغذیه ای، دسترسي فيزيكي- اقتصادي، افزايش سواد و فرهنگ تغذيهاي و رهايي از بيماريها با استفاده از تمهيداتي از قبيل طراحی مداخلات مبتنی بر شاخص ها، اطلاعرساني و آموزش، جلب مشاركت ادارات و ارگان های دخیل در عرصة غذا و تغذيه در سطح شهرستان، نظارت بر نحوه اجرای فعالیت های پیشگیرانه مرتبط با تغذیه در سطوح مختلف phc( خدمات بهداشتی اولیه) می باشد.
چشم انداز:
انتظار می رود با برنامه ریزی ها و تلاش های تیم کارشناسی تغذیه سطح شهرستان ، كيفيت زندگي و امنيت غذايي جامعه با افزایش سواد تغذیه ای ، قدرت انتخاب و تصميم گيری خانواده ها بهبود یابد به طوری که اکثریت افراد بتوانند انتخاب های مناسبی از جانشين هاي غذايي را در برنامه غذایی خود داشته باشند و از این طریق مشكلات تغذيهاي اعم از كم خوري، پرخوري و كمبود ريزمغذيها در آنها كاهش يابد. در نهایت این امر منجر به دستیابی به جامعه ای سالم وپويا براي فعاليت در عرصههاي علمي و فناوري گرددكه همواره در جهت توسعه اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي كشور گام بر مي دارند.
اهداف و برنامه های واحد بهبود تغذیه شهرستان
هدف كلي:تأمين، حفظ و ارتقاي وضعيت تغذيه جامعه
شرح وظایف :
( ۱ ) :کاهش شیوع سوء تغذیه در کودکان زیر ۶ سال
( ۲ ) :کاهش شیوع سوء تغذیه در دانش آموزان
( ۳ ) : کاهش شیوع تولد نوزادان کم وزن
( ۴ ) :کاهش شیوع سوء تغذیه در میانسالان
( ۵ ) :کاهش سوء تغذیه در سالمندان
( ۶ ) :کاهش شیوع گواتر در کودکان ۱۰-۸ ساله
(۷ ) :كاهش شيوع كم خوني در گروههای سنی مختلف
( ۸ ) :کاهش شیوع اختلالات ناشی از كمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین A،D،B2 ، روی و كلسیم )
( ۹ ) :كاهش شيوع ديابت، پره دیابت ، فشارخون ، دیس لیپیدمی
( ۱۰ ) :كاهش شیوع بیماری های قلبی عروقی
( ۱۱) :کاهش شیوع اضافه وزن وچاقی
( ۱۲ ) :کاهش شیوع سایر بیماری ها از قبیل سرطان، بیماری های متابولیک
( ۱۳ ) :کاهش شیوع اختلالات تغذیه ای در کارکنان مراكز عمومی و جمعی
( ۱۴) :کاهش شیوع اختلالات تغذیه ای درگروه هاي سني مختلف در بحران
(۱۵):استقرار برنامه جامع ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه
(16): اجرای برنامه تغذیه در بحران و در همه گیری ها